fbpx

PAUL BOSTAPH szerint a KERRY KING-gel való új projektjük olyan lesz, mint a SLAYER, de mégse teljesen

Épp azon elmélkedtünk, hogy vajon Paul Bostaph szerepel-e Kerry King új bandájában, erre  Bostaph már meg is erősítette a gyanút. A pletykák szerint King bevette Bostaph-ot, Phil Anselmo-t az énekesi posztra, valamint Gary Holt-ot gitárosként. Az ausztrál Riff Crew által készített interjúban Bostaph nyíltan válaszolt a projekt stílusával kapcsolatos kérdésekre. Elmondta, hogy nem meglepő módon Slayer-féle hangzásra számíthatunk.

Szerintem a legpontosabb leírás a zenéről, hogy Kerry azt írja, amit ír. Rock and roll lemez lesz? Nem. Olyan lesz, amilyennek hallani szeretnél? Igen. Olyan lesz, amit elvársz tőle? Igen. Egy újramelegített dolog lesz… úgy fog szólni, mint a Slayer anélkül, hogy Slayer lenne, de nem szándékosan. Mármint King egész karrierje során a Slayer-nek írt dalokat, és megvan a maga stílusa. És a stílusodat nem változtatod meg csak azért, mert vége a bandádnak. Főleg ha ez az, amit szeretsz írni.

Fognak vajon változni a dolgok idővel? Igen. Úgy gondolom. Nem hiszem, hogy az első szám, amit Kerry gyerekként írt, ugyanolyan, mint az utolsó, amit a Repentless-re [a Slayer utolsó albuma 2015-ből] írt. Változnak a dalszerzők attól függően, hogy mik befolyásolják őket, és mikor hogy érzik magukat.

Kerry most lángol. Szóval annyit tudok mondani, hogy aki szereti a kemény zenét és a Slayer-t, ezt is szeretni fogja. Pont olyan lesz, mint a Slayer? Nem – a Slayer-nek vége …

Az a helyzet, hogy nem akarunk úgy szólni, mint egy Slayer “másolat”, érted, mire gondolok? Van benne valami Slayer. De jó lesz – nagyon jó lesz. Hallgattam a zenét, és alig várom, hogy végre jammelhessek Kerry-vel.

Nem kell úgy dobolnom, ahogy Dave [Lombardo] dobolt. Egy kicsit belevihetem a saját ízlésemet úgy, hogy passzoljon a keretbe. Várom, hogy kipróbálhassak pár dolgot, amit ki akartam próbálni a Slayer-rel, de nem tudtam, mert nem fejlesztettem ki eléggé. Meglátjuk, hogy bele tudok-e tenni ebből pár dolgot az új anyagba.

Bostaph ezt is hozzátette: „Jelenleg ugyanaz lesz a formula. Tudom, hogyan ír dalt Kerry.

Egy nemrégi interjúban a Dean Guitars-zal, King elárulta, mennyi új anyagot írt mostanában, ahogy egy korábbi cikkünkben olvashattátok. Elmondta, hogy ez egy szólóprojekt jelenleg, és még nem tiszta, kik fognak benne zenélni. Itt olvashatsz erről a beszélgetésről részletesebben: https://metal.hu/kerry-king-slayer-mar-tobb-mint-2-lemeznyi-anyagot-megirt/

 

Teljes interjút így tudod végignézni:

// //