fbpx

OZZY OSBOURNE új albumán ROBERT TRUJILLO és TAYLOR HAWKINGS is vendégszerepel

Andrew Watt producer, aki Ozzy Osbourne legutóbbi, Ordinary Man című lemezén is dolgozott, megerősítette, hogy a Black Sabbath legendás énekese már a folytatáson dolgozik, méghozzá nem is akármilyen zenészek vendégszereplésével.

„Körülbelül a felénél járunk. De tudod, nehéz volt őt biztonságban tartani a COVID miatt. Minden nap csinálunk egy tesztet munka előtt, pedig csak hárman vagyunk. Szóval kicsit több ideig tart mint egyébként, de nem baj, mert a legutóbbit ilyen gyorsan, szenvedélyesen csináltuk, most viszont mindenki egy kicsit lassabb és több időt hagyunk a dolgokra. Vannak dalok, amik 8-9 percesek, igazi őrült utazások. Nagyon izgatott vagyok” – nyilatkozta a producer.

Ahogy az Ordinary Man című anyagon is vendégszerepelt Watt mint gitáros, Duff McKagan (Guns N’ Roses) mint basszusgitáros és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) mint dobos, úgy Ozzy következő albumán is számos jelentős zenész vendégeskedik majd.

„Egy csomó embert vontunk be” – folytatta Watt. – „Nem tudom még biztosra mondani, de elkezdtem egy rakat alapot felvenni Chad-del és Robert Trujillo-val (Metallica), és Taylor Hawkins (Foo Fighters) is bejött és sok mindent feljátszott az albumra, ami egy érdekes ízt ad neki – olyan mintha visszamennénk Ozzy ’80-as éveibe, de jó értelemben. Úgy gondolom, tök jó, ha egy rockrajongó úgy tud meghallgatni egy fél albumot, hogy Chad Smith dobol, aztán megfordítja és Taylor Hawkinst hallja. A legutóbbi lemez mindenkinek nagyon különleges volt, és úgy gondoltuk, csak akkor csináljuk meg újra, ha valami újat tudunk letenni az asztalra. És úgy érzem, ez most megtörténik.”

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //