fbpx

OZZY és SHARON OSBOURNE lánya, AIMÉE elmondta, miért nem szerepelt a The Osbournes-ban

Aimée OsbourneOzzy és Sharon lánya kifejtette, hogy miért nem kívánt szerepelni a családja valóságshow-jában, a The Osbournes-ban. Aimée akkoriban még csak 15 éves volt, de mindent elkövetett, csak hogy minél messzebbről elkerülhesse a kamerákat, el is költözött otthonról.

Már így is egy elég jól ismert apával kellett felnőnöm, és mindig értékeltem a családon belüli privátszférámat” – mesélte a most 36 éves Aimée a New York-i Q104.3 rádióadónak. “Nekem személyesen, annak, aki vagyok, ugyanúgy morálisan, és ahhoz, hogy simán csak megadjam magamnak az esélyt arra, hogy emberré váljak, azzal ellentétben, hogy csak egy tinédzserként emlékezzenek rám, ez nem passzolt az ideális jövőképemhez. A család többi tagjánál nagyszerűen működött, de én a magam részéről tudtam, hogy ez nem olyan dolog, amit realisztikusan tudntam volna szemlélni.

Nem ez az első eset, amikor Aimée a kamerák előli visszavonulásáról beszélt. Néhány éve így nyilatkozott: “Énekes szeretnék lenni, és úgy éreztem, hogy ha a The Osbournes-zal maradok és részt veszek a műsorban, nem vakartam volna le magamról a szerepet.

A RollingStone.com egy 2015-ös interjújában kifejtette: “Nem hiszem, hogy valaha szeretném beszennyezni a magán- és a családi életemet a nyilvános, szakmai világommal. Nekem semmi sem fontosabb, mint egy nagyon világos határt húzni a kettő között. Ez része annak, aki vagyok.

The Talk egyik epizódjában Sharon arról beszélt, hogy bűntudatot érzett amiatt, hogy a lánya elmenekülni kényszerült otthonról a The Osbournes forgatása miatt. “Tudom, hogy a legidősebb lányom, Aimée 16 évesen elköltözött otthonról, és nem élhetett otthon, mert forgattunk, és ez megőrjítette. Ő is úgy érezte, hogy nem akar kamerák kereszttüzében felnőni. Utálta ezt a helyzetet, ijesztő volt számára. Tehát 16 évesen elment és azóta is bánom, hogy így alakult.

A reality show, ami a legmagasabbra értékelt sorozat lett az MTV történetében, 2002-ben vette kezdetét és 2005-ben fejeződött be. A műsor nézői figyelemmel kísérhették a Black Sabbath énekesének mindennapjait, Sharon rákkal való küzdelmét, és az ifjabb gyerekeik, Kelly és Jack Osbourne drogról és alkoholról való leszokását.

Ez volt az első műsor, ahol celebek mindennapi életét közvetítették. Több hasonló sorozat követte, mint péládul a KISS basszusgitárosának, Gene Simmons-nak, valamint a Twisted Sisters frrontemberének, Dee Snider-nek életéről szóló műsorok.

Előző hónapban megjelent Aimée új single-jéhez, a Shared Something With The Night-hoz készült videoklip. A projektet Aro néven viszi.

// //