fbpx

OZZY OSBOURNE, a MEGADETH és a DREAM THEATER is együttműködik a DC-vel

Hamarosan nemzetközileg is bemutatják a DC Dark Nights: Death Metal című limitált sorozatát. A kiadó bejelentette, hogy készítenek egy Dark Nights: Death Metal – Band Edition verziót is, amelyhez hét ismert metal zenekar közreműködését kérték.

A Dark Nights: Death Metal – Band editionhöz a metal több generációjából és alműfajából választottak előadókat, illetve minden különkiadás egy saját, zenekaros borítót kap, tartalmaz egy bemutatkozást és egy exkluzív interjút is az adott bandától.

A hét zenekar pedig a következő: Megadeth, Ghost, Lacuna Coil, Opeth, Sepultura, Dream Theater és Ozzy Osbourne.

A hétrészes sorozat márciusban debütál 13 országban és 2021-ben folyamatosan dobják ki az új részeket. A készítők, Scott Snyder író és Greg Capullo képregényrajzoló először 2020 júniusában dobta piacra a kiadványt az USA-ban, mely a 2017-18-as Dark Nights: Metal folytatása, ami jelentős változásokat hozott be a DC univerzumba és megismertette a rajongókkal a Sötét Multiverzumot.

A DC kiadó partnerei minden résztvevő országban külön fogják bejelenteni a megjelenés dátumait: Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Brazíliában, Mexikóban, Argentínában, Törökországban, Oroszországban, Lengyelországban, Csehországban, Koreában és Japánban.

A sorozat tervezett részei:
#1. résztvevő zenekar: MEGADETH
Rajzművész: Juanjo Guarnido

#2. résztvevő zenekar: GHOST
Rajzművész: Werther Dell’Edera

#3. résztvevő zenekar: LACUNA COIL
Rajzművész: Timpano / Antonio Fuso

#4. résztvevő zenekar: OPETH
Rajzművész: Mathieu Lauffray

#5. résztvevő zenekar: SEPULTURA
Rajzművész: Albuquerque / Pedro Mauro

#6. résztvevő zenekar: DREAM THEATER
Rajzművész: Santi Casas

#7. résztvevő zenekar: OZZY OSBOURNE
Rajzművész: Marco Mastrazzo
 

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //