fbpx

Múlt heti megjelenések: August Burns Red, Testament és sokan mások

Ad Infinitum – Chapter I: Monarhy

Epik melódikus metál. A zenekar a Nightwish-ra emlékeztet, de megfejelve egy kis Soilwork-ös hangzással – ez egy elég jó kombó, ami azt illeti. Az énekesnőn Melissa Bonny-n kívül pedig mindenki pestisdoktornak öltözött.

August Burns Red – Guardians

A már tizenhét éves zenekar mindig hozta a tőle megszokott darálós metalcore-t. A kilencedik lemezükkel, valamint JB Brubaker-rel (gitár) és Matt Greiner-rel folytatják ezt a trendet. Ha tetszett bármely munkájuk a Messengers óta, akkor ettől megőrülsz.

Conforza – Irresolute

A zenekar sokkal nagyobb figyelmet érdemelne. Kombinálják a hardcore-t, a groove metal-t, melyek némi djent-es fűszerezéssel is el vannak látva. Az Irresolute-on a Red Chord-os Kozowyk is hallható.

Pure Reason Revolution – Eupnea

Újjáalakult ez a brit progresszív gyöngyszem, ráadásul új zenével. A Porcupine Tree és a Pink Floyd rajongóknak erősen ajánlott, valamint mindenkinek, akik szeretik a hosszúra nyújtott kísérleti agymenéseket.

Testament – Titans of Creation

Minden Testament lemez egy erőteljes élmény, Chuck Billy koronavírus-gondjai miatt pedig kifejezetten diadalmas érzetet kelt. A thrash mesterek négy év után új anyaggal jelentkeztek, mely tökéletes zenei aláfestése lehet az otthoni circle pit-ednek.

Tétéma – Necroscape

Mike Patton és Anthony Patera elektronikus kollaborációja hat év után visszatért. Tartalmaz minden jól ismert Patton-védjegyet, melyen minden nem-Faith No More projektekre jellemzőek. Fura egy cucc.

Wvrm – Colony Collapse

Végezetül eluralkodik a káosz. Egy kis hardcore, egy kis death metal és egy csipet grindcore is található ebben a masszív pakkban.

// //