fbpx

MOTÖRHEAD maszkot mindenkinek

A MOTÖRHEAD piacra dobott egy  “Faces Of Lemmy”  három pamutmaszkból álló csomagot, a néhai frontember, Lemmy Kilmister arcának képeivel. Az arcmaszk készlet az együttes hivatalos áruházából 20 dollárért megvásárolható. https://shop.imotorhead.com/products/faces-of-lemmy-mask-3-pack

Lemmy 2015 decemberében hunyt el 70 évesen, röviddel azután, hogy megtudta, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Élete elmúlt néhány évében számos egészségügyi kérdéssel foglalkozott, többek között szívproblémákkal, és arra kényszerítette, hogy visszavonja híres dohányzási szokásait. A MOTÖRHEAD-nek 2015-ben sok fellépést kellett lemondania Lemmy rossz egészségi állapota miatt, bár a zenekarnak néhány héttel a halála előtt sikerült befejeznie az utolsó európai turnét.

A készülő “Lemmy” című filmet Greg Olliver rendezi, aki korábban a 2010-es azonos nevű “Lemmy” dokumentumfilmet készítette. A “Lemmy” jövőre kerül gyártásba, a VMI bemutatja a filmet a cannes-i virtuális piacon. Kilmister életét követi Stoke-on-Trentben, ahol Jimi Hendrix road-ja és a pszichedelikus rock HAWKWIND zenekar tagja lesz, mielőtt megalakítja a MOTÖRHEAD-ot.

// //