fbpx

Milyen lett volna ha annak idején JOHN BUSH elvállalta volna a METALLICA énekesi posztját?

Az 1980-as évek elején Bush-t meghívta a Metallica, hogy csatlakozzon hozzájuk, mint énekes. James Hetfield, a Metallica énekese még a Kill ‘Em All lemez megjelenése után bizonytalannak érezte éneki képességeit. James a gitárjára akart koncentrálni, és személyesen kérte meg Bush-t, hogy csatlakozzon a Metallica-hoz. Bush volt az egyetlen énekes, akit a zenekar esélyes frontembernek tartott, de ő ennek ellenére visszautasította az ajánlatot, mivel Armored Saint zenekaránál akart maradni. Bush aki azóta az ANTHRAX énekese is volt, egy pár évvel ezelőtti interjúban azt nyilatkozta, hogy nem bánta meg ezt a lépését, bár mondjuk mit is mondhatott volna.

2011-ben egy San Francisco-i bulira meghívta John-t is a Metallica, aki elénekelt velük pár dalt, így egy kicsit képet kaphattunk abból hogy milyen is lehetett volna a Metallica ha anno elfogadja az énekesi posztot.

Pár hete jelent meg az ARMORED SAINT legújabb lemeze amit meg is hallgathattok és eldönthetitek ti is hogy jól döntött-e JOHN BUSH avagy nem.

// //