fbpx

Miért várjuk a Papa Roach / Hollywood Undead bulit?

A tavalyi VOLT fesztiválon a Slipknot előtt kapott egy rövidebb fellépési időt a Papa Roach ami nem volt az eddigi legerősebb fellépésük amit láttunk azon a nyári napon, de azért a nagy slágerek a Last ResortBetween Angels and Insects és Scars is nagyot ütött. A 2015-ös önálló koncertjük után nagyon várjuk hogy az Aréna nagy színpadára mekkora show hoznak nekünk, elnézve a pár héttel ezelőtti koncert felvételeket, jó formában vannak a srácok és biztos nagy mozgás lesz a színpad előtt közös éneklésekkel, a régi és az új slágerekre egyaránt. Tavaly megjelent 10. nagylemezük a  Who Do You Trust? legjobb számai mellet a régi klasszikusok is minden bizonnyal helyett kapnak, szóval csak annyit tudunk mondani Cut my life into pieces, This is my last resort”

“Ez a turné már régóta esedékes – A rajongók jó ideje kérik, hogy csináljunk egy közös turnét a Hollywood Undead-es srácokkal – tehát megadjuk az embereknek azt, amit akarnak!” – Mondja Jacoby Shaddix, a Papa Roach énekese. – “Európában adtuk a legkedvesebb koncertjeinket, az energia mindig őrületes. Alig várjuk!”

És ha már Jacoby megemlítette persze nem mehetünk el szó nélkül a Hollywood Undead anyagai mellett se, hiszen már szinte mindenki hallott a 2008 óta aktív amerikai bandáról, akik egyedi módon keverik a nu metal és rap elemeit és ennek köszönhetően több mint 30 millió lemezt adtak el világszerte. A zenekar újabb korszakát a tavaly októberben megjelent Already Dead kislemeztől számítjuk, és a nemrég megjelent New Empire, Vol. 1. című lemezről is biztos fognak 1-2 új nótát játszani, de persze meglepődnénk ha a Hear me now, Day of the Dead vagy az Undead slágerek nem nyomnák el. Élőben nagyon erős a csapat, szóval a Papa Roach-nak is fel kell kötni a gatyát hogy a felpörgetett közönség előtt ne égjenek be.

A Hollywood Undead napokban megjelent új albumról pedig a Heart Of A Champion számba hallgassatok bele feltétlenül, de ide kattintva a teljes lemezt végig tudjátok hallgatni.

A bulit az Ice Nine Kills fogja nyitni, akik szintén nem kezdték a zenélést hiszen öt nagylemeze jelent meg a 2002-ben gimnáziumi barátok által alapított bandának. Főként horror stílusú szövegek és videó klipjeik által ismertek, de főként Amerikában, mert itt Európában nem sokat mozgolódtak eddig.

// //