fbpx

METALLICA, GUNS N’ ROSES, SLIPKNOT, KORN és ROB ZOMBIE tagok is szerepelnek a Long Live Rock című filmben

A Long Live Rock…Celebrate The Chaos című film március 12-én debütál világszerte az Abramorama forgalmazásában. A film a hard rock kultúrát mutatja be, ami egy olyan milliók által kedvelt műfaj, amit gyakran félreértelmez a média és a zeneipar. A filmben interjúkon keresztül beszélnek a zenészek a műfajról és a különleges kapcsolatról, amit a közönségükkel ápolnak. A Long Live Rock az elmúlt pár évben készült különböző amerikai rockfesztiválokon, és olyan zenekarok tagjait szerepelteti, mint a Metallica, a Guns N’ Roses, a Slipknot, a Korn, Rob Zombie, a Five Finger Death Punch, a Rage Against The Machine, Greta Van Fleet, a Halestorm, Machine Gun Kelly, a Shinedown és még sokan mások.

A trailert itt nézheted meg:

A veterán film és TV producer Jonathan McHugh ezzel a filmmel debütál rendezőként, emellett Gary Spivack és Jonathan Platt mellett producere is a filmnek.

McHugh így nyilatkozott a film készítéséről: Gary Spivack és én egy olyan filmet akartunk készíteni, ami a rock kultúra káoszát ünnepli. New Yorkban nőttem fel és bármit megtettem volna azért, hogy olyan bandákat láthassak, mint a Led Zeppelin és a Black Sabbath, vagy más rock ikonok. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a világ legszenvedélyesebb rajongóit és a zenét, ami mozgatja őket.”

Jonathan és Gary fantasztikus munkát végeztek abban, hogy megmutassák, milyen erőteljes a közösségi élet a rock koncerteken” – mondta Evan Saxon, az Abramorama zenei vezetője. – „Minden bőrszínt, vallást, hivatást, politikai nézetet és pénzügyi helyzetet üdvözlünk ebben a családban… a közönségben. Az Abramorama csapata örömmel osztja meg a Long Live Rock…Celebrate The Chaos című filmet a rajongókkal a világ minden tájáról.”

A film március 11-én debütál egy globális online esemény keretében, illetve tartalmazni fog egy kérdés-válasz részt is a film készítőivel, a bandatagokkal és pár meglepetésvendéggel. Másnap a Long Live Rock elérhető lesz az összes zenerajongónak a LongLiveRockMovie.com oldalon.

Magyar bemutatóról vagy vetítésről még nincs infónk, de ha valamit megtudunk akkor biztos hogy írunk róla!

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //