fbpx

METALKARÁCSONY VOL.4

Ha karácsony, akkor nem maradhat ki a Metal.hu ünnepi válogatása sem, a sütés-főzés-készülődés mellé. Hosszú és nehéz éven vagyunk túl, ami mindenki életében változást hozott. A nyilvánvaló problémákon kívül, minket, az élőzene szerelmesit, kicsit jobban máshogy érint a kialakult helyzet. Koncertek, fesztiválok, bulik, és most már sajnos Dürer nélkül kell elbúcsúztatnunk 2020-at ebben a téliesnek nem nagyon mondható ünnepi időszakban. Nehéz volt, rossz volt, de reméljük innen már csak felfelé vezet az út. Bízzunk benne, hogy hamarosan újra a régi formályában düböröghet a színtér, és találkozhatunk a rég nem látott ismerősökkel a pogo közepén, vagy éppen a pultnál.
Aki esetleg lemaradt voltna, itt, ott, michael amott találhatja a korábbi évek gyüjteményét, amivel egészen biztosan felpörgeti az ünnepi készülődést, és terrorozálhatja a szomszédokat.

 

Kezdjük is a listát az év egyik újdonságával. Akinek tetszett a tavalyi Leo Moracchioli cover, akkor ez sem fog csalódást okozni.

 

Azért akad itt olyan ősrégi kalsszikus is, amit a folkot, pogány szokásokat kedvelők is hallgathatnak sörvedelés közben.

 

Ehhez szerintem jobb, ha nem is írok semmit. Ez az igazi karácsonyi csoda…

 

Karácsonyozás orosz deathcore módra
“when you misspell satan instead of santa”

 

Csak hogy legyen valami kevésbé polgárpukkasztó is a listán.

 

Azért kell néha más jellegű darálás is karácsonycore, mint a mákdarálás.

A tojáslikőr és a bólé mellé jól mutat a rumosüveg is.

 

 

Karácsonyi üdvözlőlap érkezett Középföldéről és Coruscant-ról.

 

 

Így a végére az elengedhetetlen, már-már kötelező August Burns Red.

 

 

// //