fbpx

Metal dalt ad ki DAVID HASSELHOFF

Ez a nap is eljött. David Hasselhoff a kéttagú Cuestack zenekarral felvett egy metal dalt, most pedig egy Kickstarter kampány keretében gyűjtenek, hogy készíthessenek hozzá egy videót és egy „making of” dokumentumfilmet.

A zenekar és Hasselhoff még 2018-ban kezdtek demózgatni, hogy az akkor még lehetetlen ötletből lassan megszülessen a Through The Night című heavy metal csoda. A Cuestack nem titkolt célja mindig is az volt, hogy mint lelkes Hoff fanok, a világ legnézettebb TV sztárjával csinálhassanak közös metal projektet, így megmutatva a világnak Hasselhoff keményebb oldalát is. A dalt még 2019-ben Bécsben rögzítették és egy epik klipet is forgattak hozzá.

A zenekar végső küldetése: befejezni a trekkhez készült kisfilmet. A limitált költségvetés és a szoros ütemterv miatt a forgatás mindössze egy napot vett igénybe, az eredeti tervekhez képest sokkal kisebb helyszíneken. Hogy az általuk megálmodott retro sci-fi/cyberpunk világot megvalósíthassák, masszív utómunkálatokra van szükség.

A Kickstarterből befolyt összeget közvetlenül ezekre az utómunkálatokra fordítják. A digitális letöltések mellett a Hoff fanok előrendelhetik a kislemezt díszdobozos kiadásban is, amely egy digipak CD-t, egy 8 oldalas bookletet, egy autogramm kártyát, egy posztert, egy Through The Night baseball sapkát és egy egyedi bőr karkötőt tartalmaz.

A Cuestack Martin Kames világítástechnikus / VFX dizájnerből és Bernth Brodträger gitárosból áll, akik a metalt és az elektronikát indusztriál és disztópikus hangulatú zenével keverik, amely megjelenik a banda vizuális anyagaiban is.

Hasselhoff legutóbbi albuma, az Open Your Eyes 2019 szeptemberében jelent meg a Cleopatra Records gondozásában.

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //