fbpx

Megjelent a JINJER új klipje a “The Prophecy” című számra

Az ukrán modern metal Jinjer kiadott egy hivatalos videóklipet a The Prophecy című számukra. A dal a legutóbbi, 2019 októberében kiadott lemezükön, a Macro-n szerepel.

Eugene Abdukhanov basszusgitáros ezt fűzte a single-höz: “Amikor 2019-ben megírtuk a The Prophecy-t, aligha tudtuk, hogy tényleg meg fog jövendölni 2020-ban történő dolgokat… az egész elcseszett, ijesztő és zavaros év ott van összefoglalva az új single-ünkben. Ennek ellenére nagyon izgatottak vagyunk nemcsak az új videó miatt, hanem amiatt is, hogy végre bejelenthetjük, hogy a Macro összes számára fogunk videót kiadni. Ez a legkevesebb, amit meg tudunk tenni ezekben a nehéz időkben!”

Ahogy már olvashattatok róla, a Jinjer nemsokára kiad egy hangfelvételt az utolsó, Covid előtti bulik egyikéről, az igazán vadra sikerült 2020. március 5-ei koncertjükről Melbourne-ben, Ausztráliában. Az Alive In Melbourne névre keresztelt live albumot a tehetséges Jinjer fan Gabriel Nicoletti grafikai munkái kísérik, összesen 18 tracket fog tartalmazni, és november 20-án teszik elérhetővé a Napalm Records-on keresztül.

Míg a 2019 januárjában kiadott Micro EP egy rövid, őrületes technikai villogtatásnak bizonyult, a Macro nem ismer határokat: Tatiana Shmaylyuk-kal a fronton hallhatunk benne vészjósló suttogást, lenyűgöző tiszta éneket és brutális hörgéseket is, mindezt groovos riffzuhatagokkal megalapozva.

Abdukhanov ezt mondta a Billboard-nak: “Minden természetes módon jön. Nem nézünk egymásra és vitatjuk, hogy legyen olyan változatos, amilyet szeretnénk. Csak hagyjuk folyni a flow-t és kilyukadunk valahol.”

// //