fbpx

Megérkezett a BILL és TED harmadik részének az előzetese

Hosszú évek beharangozója után végre itt van a várva várt Bill&Ted-trilógia harmadik részének, a Bill&Ted: Face The Music-nak az első trailere.

A trailerből kiderül, hogy a sorozat harmadik része hasonló sablonon alapul, mint az előző kettő, harminc évvel ezelőtti film. Bill-t és Ted-et meglátogatja valaki a jövőből, és figyelmezteti őket, hogy nem sikerült helyreállítaniuk az univerzum harmóniáját, ami pedig a küldetésük volt. Tulajdonképpen sosem írták meg a tökéletes dalt, úgyhogy a duó ismét bevetésre készül. Olyan ötletük támad, hogy a jövőbe utazva egyszerűen csak ellopják a kész dalt a jövőbeli énjeiktől.

Újfent az eredeti írók, Chris Matheson és Ed Solomon készítették a forgatókönyvet, a rendező pedig Dean Parisot volt. Keanu Reeves és Alex Winter visszatérése mellett William Sadler-t is újra láthatjuk a Halál Kaszása szerepében. Kid Cudi is feltűnik Scott Mescudi szerepében, állítólag a modern Rufus megtestesítőjeként, miután George Carlin sajnálatos módon elhunyt.

Jayma Mays (a Hupikék Törpikék-ből) játssza Princess Johanna-t, Bill feleségét. Erinn Hayes (Childrens Hospital) pedig Ted feleségét, Princess Elisabeth-et alakítja. Már előzetesen bejelentették Samara Weaving és Brigette Lundy-Paine szereposztását mint Bill és Ted lányai, Billie és TheaAnthony Carrigan (Barry) kapta a gonosz szerepét a filmben.

Eredetileg augusztusra tervezték a film premierjét, ámde a trailer nem közöl semmit a pontos dátumról.

Egy 2014-es interjúban Alex Winter megosztott egy kis ízelítőt a történetről:

[Bill&Ted] már túl van a negyvenen, és arról van szó, hogy vajon Bill és Ted felnőttek-e vagy sem. Ez nagyon édes és baromi vicces. De ez mégiscsak egy Bill&Ted film. Az igazi fanoknak szól, nagyon ízléses. Az ötlet nagyon jópofa: mi történik, ha már középkorú vagy, de még korántsem igazi felnőtt, és meg kellett volna mentened a Földet, de esetleg mégsem sikerült?”

// //