fbpx

MAX CAVALERA új bandát alapított SOULFLY- és KHEMMIS-tagokkal – itt a GO AHEAD AND DIE

 

Go Ahead And Die névre hallgat Max Cavalera (SoulflyCavalera Conspiracy, stb.) énekes-gitáros, Igor Amadeus Cavalera gitáros-basszusgitáros és Zach Coleman (KhemmisBlack Curse) dobos új zenekara.

A kiadójuk, a Nuclear Blast szerint a banda a thrash metalt és death metalt elegyíti a korai Celtic Frost-tal és egy kis punk-rock attitűddel. A leírás és a tagok kiléte alapján csak valami ütősre számíthatunk.

Max ezeket árulta el a zenekarról: “Ez egy olyasfajta apa-fia együttműködés, ami új felfogással fűszerezi meg az old school-t! Igor beteg riffei és rámenős dalszövegei, valamint Zach Coleman brutális dobjátéka inspirált. Az extrém időszak extrém zenét követel!

Nem kifejezés, hogy izgatottak vagyunk, hogy a Nuclear Blast-tal szertődtünk le” – tette hozzá IgorMax fia. “Mindenképpen ők a legjobb választás ehhez a borzasztóan kemény lemezhez. A Go Ahead And Die egy gyors tempójú, dühös energiát fog közvetíteni, olyat, amit már évek óta nem lehetett hallani.

Nem is lehetnék ennél izgatottabb, hogy részese lehetek a G.A.A.D-nak, és hogy a Nuclear Blast a kiadónk!” – mondta Coleman. “Úgy érzem, extrém agressziót sikerült rögzítenünk a lemezen. Az old school (’89-es metal/punk) stílus és új hangzások elegye, ami azt tükrözi, hogy mi folyik körülöttünk. Lázadj és élj túl!

Nemsoká több információnak is a birtokába kerülünk a Go Ahead And Die-t illetően. Mindeközben a Khemmis és a Soulfly is új albumaik rögzítésén dolgozik.

 

Forrás: Metal Injection

// //