fbpx

Marilyn Manson cameoja Az Ifjú Pápa folytatásában

Az HBO nagy sikerű sorozatának egyik új epizódjában kedvenc indusztrál-rock botrányhősünk Marilyn Manson is szerepel egy rövid jelenet erejéig John Malkovich-al. A cameo-ban Manson összekeveri a két pápát és azt javasolja, hogy Malkovich karaktere látogassa meg elődjét, aki kómában van. Egy saját festményt is vitt neki ajándékba, aminek Malkovich által játszott pápa örült, mert igazából nagyon bírja Manson-t, és ezért hívta meg Rómába.

Az Új Pápa az első évadában jár, mely a 2016-ban debütált Az Ifjú Pápa folytatása, amelyben Jude Law XIII. Pius, Malkovich pedig III. János Pál pápa szerepét játssza. Manson a pápával való találkozása elég súlyos jelenet, miután az Antichrist Superstar albumával évtizedes konfliktust idézett elő a kereszténységgel és amúgy a szervezett vallás egészével. Íme a jelenet, melyben élvezhetjük a két karakter tökéletlen egyesülését:

“Kérem Bocsásson meg nekem, szent atya!” – könyörög Manson “Meg kell értened, hónapok óta a stúdióba vagyok bezárkózva és nem igazán követem a híreket…”

 

// //