fbpx

Ma tudsz még kedvezményes jegyeket venni a Novarock fesztiválra

Idén is az ausztriai Nova Rock fesztivál a hozzánk legközelebb levő nagyszabású metal rendezvény. Június 10-13 között rendezik meg a szokásos Pannonia Fields-en a fesztivált, ami Budapestről autóval kb 180 km távolságban van, ami valljuk meg nem nagy táv. Minden évben jelentős jó zenekarok lépnek fel a Nova Rock-on, így van ez idén is, ha esetleg lemaradtál a System of a Down jegyekről, akkor ez lehet a legjobb opció ahol megnézheted a zenekart, nem mellesleg aznap egy Korn, Babymetal és Black Veil Brides koncertbe is belefuthatsz. Gyorsan meg is jegyeznénk hogy a napijegyekből ez a nap fogy a legjobban, a napokban várhatóan ki is teszik a SOLD OUT táblát.

Ha több napos maradás mellett döntenétek akkor se fogtok unatkozni, mi csütörtökön a Volbeat, Disturbed, Alter Bridge, Motionless In White, H-Blockx, Devin Townsend, P.O.D és Chelsea Grin koncerteket néznénk meg, meg persze Scooter buliba is belenéznék nosztalgiázni ha már ott vagyunk. Pénteken támad az Alien Weaponry, Bury Tomorrow, Bring me the Horizon, Steel Panther, Any Given Day zenekarokat néznénk meg, ez egy kicsit pihenősebb nap lesz metal szempontból. Szombaton pedig a Jinjer, August Burns Red, Heaven Shall Burn, Airbourne, Bad Religion és Eluveitie koncertekkel zárnánk a fesztivált.

Holnap, azaz pénteken a napi és 4 napos jegyek ára emelkedik, így ha érdekel a fesztivál még most érdemes megvenni a jegyeket. Itthon az Eventim oldaláról tudtok vásárolni, ahol a 4 napos fesztivál pass 191 EURO, a fesztivál oldalán még napi jegyeket is tudtok vásárolni 99 EURO-ért.

Ha pedig már utazni is jó hangulatban szeretnél, akkor ajánljuk neked Todi Koncertutazás oldalát, ahol 4 napra vagy akár csak a szerdai System of a Down bulira is szerveznek buszos túrákat. Jegyeket is tudtok vásárolni náluk, vagy még szállást szerzésében is tudnak még segíteni!

// //