fbpx

Leszerződött a BODOM AFTER MIDNIGHT és a Napalm Records

Alexi Laiho (ex-Children of Bodom) új zenekara, a Bodom After Midnight megállapodást kötött a Napalm Recordsszal.

A Children of Bodom Follow The Reaper albumán található Bodom After Midnight című dalról elnevezett zenekarban Alexi énekes-gitáros mellett Waltteri Väyrynen dobos (Paradise Lost), Daniel Freyberg gitáros (ex-Children of Bodom), Mitja Toivonen basszusgitáros (ex-Santa Cruz) és Vili Itäpelto billentyűs zenél.

„Izgatottak vagyunk, hogy a Napalm Recordsszal kezdhetünk dolgozni. Úgy érezzük, ők tudják a legbiztosabb alapokat nyújtani a Bodom After Midnight felépítéséhez a mostanában nehéz helyzetben lévő metal zenei életben. Mióta a világ többé-kevésbé megállt, új zenék írásával töltjük azt az időt, amit eddig turnézással töltöttünk. Az új családunk, a Napalm Records szabadságot ad nekünk arra, hogy olyan zenét készíthessünk, amire nemsoká headbangelhettek majd” – nyilatkozta a zenekar.

Thomas Caser, a Napalm Records ügyvezető igazgatója hozzátette: „Üdvözöljük a Bodom After Midnight zenekart! A Children of Bodom első albumai óta követem Alexi Laiho munkásságát és nagy rajongó voltam mindig is. Örülünk, hogy végre egy ilyen tehetséggel dolgozhatunk együtt és alig várjuk, hogy az első zenék elszabaduljanak a metal világban. Ez hatalmas lesz!”

A zenekar nemrég kezdte meg a stúdiómunkálatokat Helsinkiben, a Finnvox stúdióban. „Mivel a legtöbb koncertünk és a 2020-as turnénk lemondásra került, keményen dolgoztunk a közelgő nagylemezünkön, ami 2021 végén fog megjelenni. Hogy megkönnyítsük a várakozást és adjunk valamit a rajongóinknak, szeretnénk bejelenteni, hogy befejeztük két vadiúj dal felvételeit. Mondanunk sem kell, hogy odáig vagyunk tőlük és garantáljuk, hogy gyilkos lesz a cucc!”

A Bodom After Midnight október 23-án debütált élőben Seinäjokiban. A 17 tételes műsor Children of Bodom dalokból állt.

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //