fbpx

Lemezmegjelenés után klippremierrel mutatkozik be a STAGE DIVES zenekar

A hazai modern rock-metál zenekar, a Stage Dives lemez- és klippremierjével indult az augusztus, amit már mi is meghallgathatunk.

A zenekar 2020 eleje óta aktívan működik Kispál Balázs, Vass Csabi és Vincze Levente alapításával. A modern metál hangzást ízléssel vegyítik rock elemekkel, amit néhol merészebb harmóniák is színesítenek. A srácok egyes számokban progresszív jegyeket is csempésztek a hallgatóságnak.

A vokál megszólaltatója Kispál Balázs, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterszakán végzett és számos nagyszínpadon játszott köszönhetően eddigi zenekarainak, illetve Balázst láthatjuk többek között Varga Viktor és Gáspár Laci élő zenekarában is.

 „Ez az új projectem és a lemez gondolata 2019-ben tudatosult bennem a Mobilmánia zenekarból való távozásomkor, aminek 6 évig voltam a tagja. Voltak régebbi dalaim, amiket írtam, illetve ujjak is így ezeket összevetve rögzítettük vendég zenészekkel, mint Geröly Matyi dobnál (Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar) Németh Viktor László billentyű (Turn of Mind zenekar), Mong Máté szöveg (Burnout zenekar). Máté 3 számban is segített szövegírás terén, amit a “Vadvirág” a “Valami hív” és  a “Függetlenség” számokban hallhatjátok.

Október 22-én nagykoncerttel mutatják be a lemezen szereplő dalokat, valamint rengeteg vendéggel is készülnek.

Facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/3266008973421869/

// //