fbpx

KRISIUN-Hármas death metal csapás a Dürerben!

 

Felkészülni, vigyázz, kész…és death metal! Annyi biztos, hogy nem gyenge a 2020-as koncertdömping sem, és mindenki megtalálja benne a kedvére való bulit, ám március vége felé a Hammer Concerts kimondottan a keményeb műfaj szerelmeseire gondolt, fedél alá hozva egy nagyon erősnek ígérkező estét! Három húrdaráló, és dobverő törő zenekar fogja lerombolni a Dürer Kert falait, méghozzá garantálni lehet, hogy mesteri szinten! Nézzük csak, kik próbálják meg a március 24-i estén szétszedni a fejünket…

Brazíliából érkezik a death metal nagyágyú Krisiun, akik kimondani is sok, de 1990 óta szigorúan büntetnek kegyetlen, de technikás muzsikájukkal, és szép számú lemezkollekció is a hátuk mögött van már. Legutolsó lemezük két évvel ezelőtt került kiadásra, és egyelőre nem tudjuk, forr-e már valami újdonság a boszorkánykonyhán, de a koncert egészen biztosan az összes éra nótájából merítkezni fog! Hazánk nem ismeretlen terep számukra, többször megfordultak már errefelé, legutóbb tavaly a Septicflesh társaságában mutatták meg magukat az itteni közönségnek. Most sem érdemes lemaradni róluk!

A Gruesome ugyan a napsütéses, meleg Floridából indult, de zenéjükben ilyesmiről szó sincs, a sötétség legmélyebb bugyráig visznek el, mesteri szinten odapörkölve a húroknak, és a lábdobnak. Ha megalakulásukat tekintjük, akkor 2014-es dátumukkal fiatal formáció, ám annál tehetségesebbek! Rengeteget koncerteznek, és a stúdióban sem unatkoznak, tökéletes párosítás a veteránnak számító Krisun mellé.

100%-os death metalt ígérnek erre az estére, nem igaz? Mi sem természetesebb hát, hogy a harmadik csapat is ennek a műfajnak a kíméletlen zászlóvivője, mégpedig a szintén amerikai származású Vitriol. Tavaly mutatkoztak be először nagylemezzel, mely azonnal elnyerte a rajongók tetszését, a srácok pedig ezúttal élőben is bemutatják, mire is képesek valójában. Nem hinnénk, hogy szégyenkezni valójuk lenne a többi csapat mellett, hiszen ők is szakértői a hangszereiknek, a sírok pedig garantáltan felnyílnak az ő zenéjükre is! Nem hiszed? Gyere, és tapasztald meg élőben!

Ha nem akarsz lemaradni, akkor jegyeket azonnal beszerezni, (Ticketportal, Rock1,)  koncertre hangolódni, március 24-én pedig a Dürer Kert felé venni az irányt!

Súlyos riff halmazokkal átszőtt este lesz, csak azt tudjuk mondani, hogy erről nem érdemes lemaradni (bővebb információkért keresd fel a koncert eseményét, ide kattintva)

// //