Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ULVEDHARR (ITA), SYMMETRY OF THE VOID, DESPAIR

január 23 | 19:00 - 23:00

Emlékeztek, hogy szeptemberben jöttek volna az olasz barbár harcosok? Az Ulvedharr sajnos le kellett, hogy mondja az akkori turnéját, így elmaradt a buli. Most viszont pótlunk! És a felállás is ugyan az. Két budapesti melodic death gépezet fog az olasz death/thrash srácok oldalán harcolni. A lombardiai kvartett 4 nagylemezen van túl, a legfrissebb ráadásul most májusi (World Of Chaos | Scarlet Records). A viking mitológiát thrash/death-el ötvöző Ulvedharr eljön, hogy egy jókora csatabárdot állítson a fejedbe!

A Symmetry Of The Void a hazai színtér egyik legprofibb brigádja. Hamarosan megjelenő nagylemezüket Tuomas Saukkonennel (Wolfheart) készítik, aki segít nekik tökélyre fejleszteni a nyers melo-death pusztítást, olyan bandák nyomdokain, mint az At The Gates.

A Despair egy 2017-es formáció, de fizikai anyaggal még sajnos nem rendelkeznek, így alig várják, hogy minél több metalheadnek megmutassák mit tudnak. A göthenborgi hangzás lelkes hívei, ha csíped a régi In Flames, vagy a Suidakrat, akkor ezt élni fogod.

Részletek

Dátum:
január 23
Időpont:
19:00 - 23:00
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/664893360905495/

Helyszín

Supersonic – Blue Hell & KVLT
Fényes Adolf utca 28
Budapest,1032Magyarország
Honlap:
http://yuk.hu

Egyéb

Jegyárak
2000