Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SLAYER

június 11 | 18:30 - 23:30

A Slayer 2019-ben folytatja világ körüli búcsúturnéját!

“Meg szeretnénk nyugtatni a rajongókat, hogy még 2019-ben is úton leszünk, és annyi városba megyünk el, amennyibe csak lehetséges”
A vég közeleg … a Slayer egyetlen, utolsó világ körüli turnéval búcsúzik.

A budapesti búcsúkoncertre 2019. június 11-én kerül sor
a Papp László Budapest Sportarénában.

2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy egy utolsó világ körüli turnéra indul, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is, majd a nyár folyamán visszatérnek Európába.

Tom Araya a zenekar rajongóinak mond köszönetet: „Tényleg hűséges és elkötelezett rajongók vagytok, amit nagyra értékelünk. Még van pár helyünk, ahol játszani fogunk, ezért tartsátok nyitva a szemeiteket és a füleiteket, hogy elkaphassunk benneteket még egy utolsó alkalomra. Köszönjük nektek, még egyszer!

Harminchét éves karrierje alatt a Slayer megmaradt annak a kimagasló punk-thrash bandának, amellyel létrehozták magát a műfajt, és utat mutattak a feltörekvő metál arcoknak. A zenekart ötször jelölték Grammy-díjra – és ebből kétszer el is nyerte -, amiért olyan dalokat írtak, amelyek tükrözik társadalmunk zűrzavarát és rendellenességeit.

A Slayer helye biztos a zenetörténetben mint a Nagy Négyes egyike (a Metallica, a Megadeth és az Anthrax mellett): akik megalkották a thrash metál műfaját.

Részletek

Dátum:
június 11
Időpont:
18:30 - 23:30
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/499027933927458/

Helyszín

Papp László Sportaréna
Stefánia út 2
Budapest,1143Magyarország
+ Google Térkép