Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Monuments, Heart of a Coward, I Built The Sky

február 21 | 19:00 - 22:00

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
MONUMENTS (UK)
Heart Of A Coward (UK)
I Built The Sky (AU)

jegyárak: 6.000 / 7.000 Ft
Tixa elővétel: https://tixa.hu/monuments2020_newbeat
Akvárium elővétel: https://akvariumklub.hu/programok/monuments-heart-of-a-coward/

A progresszív metál csapat, a Monuments eddigi leginnovatívabb lemezével és vadiúj énekesével, Andy Cizekkel február 21-én érkezik az Akvárium Klubba. A Monuments társa a brit Heart Of A Coward lesz, akik új, The Disconnect c. albumukkal csatlakoznak a turnéhoz.

A Monuments előző, The Amanuensis lemezét egy két éves koncertkörúttal ünnepelte, ez idő alatt a metál fanok megismerhették őket Európában, Ausztráliában, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban és Amerikában is, miközben a banda olyan zenekarokkal osztozhatott a színpadon, mint a Protest the Hero, az Animals As Leaders, a Karnivool, az After the Burial vagy a Devin Townsend. A hosszú turné után hazaérve itt volt az ideje, hogy a csapat mind fizikailag, mind mentálisan egy picit kipihenje magát.
A pihenő végére született meg a Phronesis lemez, melynek címe egy ősi görög szóból ered (jelentése bölcsesség) és több ízben visszautal a 2014-es lemezen lévő Saga City-re. A csapat az új koronggal is masszív turnézásba kezdett – nálunk is letéptek vele pár arcot -, most pedig ismét visszatérnek immáron új énekesükkel. 2019 nyarán ugyanis Chris Barretto személyes okok miatt távozott a posztról, helyét pedig Andy Cizek vette át, így most a hazai közönség február 21-én először hallhatja őt az Akvárium Klubban. Előttük a Heart Of A Coward melegít be, akik The Disconnect c. lemezükkel perzselik a kedélyeket.

Részletek

Dátum:
február 21
Időpont:
19:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/428535158075186/

Helyszín

Akvárium Klub
Erzsébet tér 12.
Budapest,1051Magyarország
Honlap:
https://www.facebook.com/akvariumklub/

Szervező

New Beat

Egyéb

Jegyvásárlás
https://tixa.hu/monuments2020_newbeat
Jegyárak
6000