Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Crossfaith, Ocean Grove, Black Futures – Dürer Kert

február 22 | 19:00

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Crossfaith (JP)
Ocean Grove (AU)
Black Futures (UK)

A japán Crossfaith Synchronicity 2020 c. turnéjával tér vissza a kontinensre, hogy az EX_Machina turnéja után valami teljesen újjal lepje meg magyar rajongóit február 22-én, a Dürer Kertben.

A Crossfaith japán egyik legerősebb zenei exportja. A metalcore-t elekronikával és időnként rappel fűszerező csapat 2006-ban indult világhódító útjára Osakából. A banda tavaly jelentette meg legutóbbi, Ex Machina c. ötödik lemezét, mely a jövőben játszódik, most pedig máris újdonsággal kecsegtetnek. “Egy meglehetősen hosszú, majdnem két éves turnét zártunk az EX_MACHINA lemezzel, és most készülünk a következő lépésre, egy másik dimenzió kioldására. Ez egy teljes brit-európai headlinder turné lesz, a Synchronicity 2020. Ezúttal valami olyanra számíthattok, amit tőlünk még sosem hallottatok. Találkozzunk a pitben!”- Mondja Kenta ‘Ken’ Koie, a zenekar frontembere.

A Crossfaith egyébként legutóbb nem sokkal új lemeze megjelenése előtt, tavaly júniusban lépett fel nálunk az Underoath társaságában, ezúttal azonban első önálló bulijukkal érkeznek hozzánk.

Részletek

Dátum:
február 22
Időpont:
19:00
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1214948478707470/

Helyszín

Dürer Kert
Ajtósi Dürer sor 19-21
Budapest,1146Magyarország

Szervező

New Beat

Egyéb

Jegyvásárlás
https://tixa.hu/crossfaith2020_durerkert
Jegyárak
4500