fbpx

Klipet készített a Five Finger Death Punch a Living The Dream című számához

Andy James gitáros bejelentése után egy friss klipet is kihozott a 5FDP, amit az év elején kiadott F8 album egyik dalához forgattak.

A videó ötletének születéséről Bathory Zoltan, a csapat gitárosa mesélt: “Amerika egy gyönyörű álom, amely az egész világon a hozzám hasonló bevándorlókat az egyenlőség, az élet, a szabadság és a ígéret földjére vonzza. Ez az álomkép most ostrom alatt áll, és bizonyos események kezdik emlékeztetni azokra a dolgokra, amelyek elől sokan ide jöttünk, hogy elmeneküljünk …

Ez nem „bal és jobb harca”, hanem egy evolúciós probléma. Egy civilizáció, amely a szükséges szellemi megvilágosodás nélkül kissé korán megérkezett a technológia szintjére, ahol mindenki mindennel kapcsolatban áll. A jó hír az, hogy most mindenkinek elmondhatja a véleményét. A rossz hír az, hogy most mindenki elmondhatja a véleményét.

A manipulátorok paradicsomában élünk, ahol a hazugok és az álszentek sértetlenül elbújhatnak, a hír csak vélemény, a politika vérig folyó verseny, és a tényeket az igazság helyett a konszenzus határozza meg” – folytatja. “Nekünk, művészeknek, lehetőségünk van az abszurd helyzet ábrázolására és kigúnyolására, hogy megakadályozzuk mielőtt mindez valósággá válna.”

A tagcseréről itt írtunk részletesebben: https://metal.hu/megerositette-a-five-finger-death-punch-hogy-uj-felallassal-debutalnak/

// //