fbpx

Kiket sorolhatunk a négy legnagyobb death metal banda közé?

A Cannibal Corpse dobosa, Paul Mazurkiewicz nemrég szaftos információkat szórt el a Billborad.com-nál a zenekar közelgő 25. évfordulójáról. Részleteket nem tudunk, de nem lenne meglepő, ha egy DVD-vel vagy box set-tel készülnének, hiszen fordult már elő ilyesmi korábban is. A Billboard feltett egy ártatlan, hipotetikus kérdést arra vonatkozólag, hogy vajon milyen lenne egy “A Death Metal Négy Nagyja” turné. Paul így felelt:

Nagyon menő lenne. Nem tudom, valaha megtörténik-e. Elméletben persze nagyszerű lenne nekünk, a Morbid Angel-nek, a Deicide-nak és a Suffocation-nek részt venni egy ilyenen. Brutális turné lenne, azon bandáknak a hatamas ünnepe, akik szinte a kezdetektől jelen vannak – és még mindig működnek. Nagyon menő lenne ezt megvalósítani.

Persze ez mind egyelőre csak ábrándozás, de sosem tudhatjuk. Ez az interjú, és a róla hamarosan kitörő kommentháború talán adhatna a szervezésnek egy kezdőlöketet.

Számotokra ki a négy legnagyobb death metal banda? Valószínűleg nem lenne népszerűtlen a Paul által felsorakoztatott lineup, de biztosan senkinek nem lenne ellenére, ha belevonnánk az Autopsy, Obituary, Mortician, Malignancy, Immolation és ezernyi más előadót is…

// //