fbpx

KERRY KING (SLAYER) már több mint 2 lemeznyi anyagot megírt

Slayer gitárosa, Kerry King már a Slayer 2015-ös Repentless albuma óta írogatja a saját számait első albumához, amire állítása szerint már két lemeznyi anyag is összegyűlt.

Nagyon nagy szerencsém volt idén riff-ügyileg 2020-ban” – mondta Kerry a Dean Guitars YouTube-csatornával készült interjújában, amit lent meg is nézhettek a linken. “Talán mert nem mehetek sehova – nem tudom – de mostanában a riffek nem jelentettek gondot. És ami a jövőt illeti, ki fogom tudni szelektálni a javát az anyagoknak. És ezek jó anyagok. Több mint 2 lemeznyi szám gyűlt össze, de át kell mennem ezeken és kiválasztani a legjobb 11-12-t… Az első lemeznek nagyot kell ütnie.”

Kerry, aki nemrégiben a Dean Guitars signature gitárosa lett, elmondta, hogy eddig teljesen egyedül dolgozott új lemezén.

Most én vagyok az egyetlen szövegíró, mert én vagyok az egyetlen dalszerző, mert még nem vagyok benne biztos, hogy kik fognak velem játszani” – mondta. “Tehát most én vagyok a felelős mindenért. Szóval tényleg ki kell válogatnom a dalaimat, 10 vagy 12 kedvencet, és szöveget írni rájuk, csak hogy haladjon a folyamatot.

Slayer tavaly novemberben adta utolsó koncertjét a búcsúturné kereteiben Los Angelesben. Egy nappal később Kerry felesége, Ayesha King azt nyilatkozta, hogy semmi esély nincs arra, hogy a thrash metal ikonok újra összeálljanak koncertezni.

King korábbi interjúkban biztosította a Slayer-rajongókat, hogy a későbbi számai nem fognak sokban különbözni az eddig megszokott hangzástól. Egy 2010-es interjúban is elmondta, hogy ha valaki kilépne a bandából, nem folytatná más felállással, csak azt tudja, hogy a következő bandája is a Slayer-hez hasonló lenne.

2015-ben avatta be a Rolling Stone-t, hogy szólóprojektet tervezget: “Sok emberrel szeretnék közös projektet. De előbb le akarom zárni a Slayer-t, mielőtt belevágok.

// //