fbpx

Június közepén hatalmas metalcore ünnep a Dürerben!

A nyár cseppet sem ígérkezik lazának, sorozatosan jelentik be nagy neveket a szervezők, ennek jegyében láthatjuk az amerikai August Burns Red és Motionless In White, valamint a brit Bury Tomorrow metalcore-hármas közös koncertjét június 16-án, amit a New Beat-nek köszönhetünk és köszönünk is!

Az August Burns Red lassan már hazajár hozzánk koncertezni. A banda 2005 óta lát el minket jobbnál jobb anyagokkal, legújabb lemezüket Guardian címmel fogják kihozni idén április 3-án. Erről az albumról már hallhatunk is két dalt, a tegnap megjelent Bones-t, és a Defender-t, amik nagyon jó kedvcsinálója az új lemeznek.

Az est másik fő fellépője, az utóbbi időkben az USA-ban egyik legnagyobbat robbant és legnagyobb figyelmet kapott  Motionless In White. A kezdeti nyers metalcore-ban nyomuló zenekar zenéje azóta kicsit átalakult és úgy tűnik ez előnyükre vált, népszerűségük egyre csak nő. Tavalyi albumuk Disguise címen óriásit menetelt, az általunk írt kritikát ide kattintva olvashatjátok. Nem kis kíváncsisággal várjuk őket, hisz 2015 óta most láthatjuk őket újra először.

Szintén nem kis név a Bury Tomorrow együttese sem és ők sem először járnak nálunk. A zenekar szintén idén fog újabb lemezzel jelentkezni, április 3-án jelenik meg legújabb Cannibal című albumuk, pont aznap amikor az August Burns Red is megjelenteti új lemezét.

A Facebook eseményt ide kattintva éritek el.

Jegyvásárlásért katt: Tixa.hu

// //