fbpx

JASON HOOK és JEREMY SPENCER (ex-FIVE FINGER DEATH PUNCH) coveralbumot ad ki, IVAN MOODY kommentálja

Psychosexual nevű zenekar, amiben az ex-Five Finger Death Punch dobosának, Jeremy Spencer-nek az énekét, valamint Jason Hook gitárjátékát hallhatjuk, kiadta a Songs to Stalk You By című EP-jét. Olyan bandák számairól készült covereket tartalmaz a kislemez, mint a KissType O Negative, Queensrÿche. Mindez a Five Finger Death Punch frontembere, Ivan Moody számára újdonság volt, úgyhogy már közbe is avatkozott.

Ez egy szórakoztató kis válogatás olyan számokból, amiket szeretek” – mondta Spencer múlt héten. “Nyilvánvalóan van egy ironukus furcsaság a témákban, ami összeköti ezeket a számokat, és emiatt volt olyan szórakoztatü felvenni őket. A tény, hogy a távolságtartás és a titokban követés kéz a kézben jár, az csak véletlen egybeesés.

Moody azóta egy videót is közzétett, amiben kifejti a véleményét a kollaborációról. A videóban az alábbiak hangzanak el: “Hazafelé vezettem, mikor egyszerre annyi értesítést kaptam, hogy végül félrehúzódtam megnézni. Nagyjából 20 különböző hírt kaptam. Először azt hittem, ez valami vicc, de nagyon is igaz. A hírekben az állt, hogy Jason Hook és Jeremy Spencer összeáll…“.

Néhány viccet követően Moody elmondja, hogy teljes mértékben támogatja a duót. “Kétféle módon értelmezhetném ezt a dolgot. Vehetném arconköpésnek, mondván, egyre csak növekedni fognak és jobbak lesznek. (…) Remélem, hogy ti ketten megírjátok a legjobb albumot, amit csak tudtok. Elfogadom a kihívást. Megtaláltátok hozzá az embereteket. Én személyesen fogok gondoskodni arról, hogy az új Death Punch album olyan lesz, amilyet még soha enm hallottatok.

Úgy látszik, Moody-t félreinformálták azzal, hogy Jason Hook csatlakozott Spencer-hez, ugyanis csak pár szólót és gitártémát játszik a projektben. A Five Finger Death Punch a világ legnagyobb rockbandáinak egyike, úgyhogy talán fölösleges Moody aggodalma.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ivan Moody (@ivanmoody) által megosztott bejegyzés

// //