fbpx

Itt az új, rockzenészekkel teli TV sorozat, a PARADISE CITY előzetese

Legfőbb ideje, hogy legyen egy sorozat, ami a rockzenészek életét mutatja be. A Paradise City az American Satan című film spin-off-ja, amiben Andy Biersack (Black Veil Brides) és Ben Bruce (Asking Alexandria) szerepel. Alább megnézheted a sorozat első trailer-ét.

Biersack és Bruce visszatérése mellett a sorozat felsorakoztat egy rakás zenészt. Sid Wilson (Slipknot), Randy Blythe (Lamb Of God), Kellin Quinn (Sleeping With Sirens), Juliet Simms, Javier Reyes (Animals As Leaders) és még több híres zenész feltűnik majd a műsorban.

Ez Ryan Hurst és Drea De Matteo első közös együttműködését jelenti Mark Boone Jr-ral – aki szintén szerepelt az American Satan-ban – a Sons Of Anarchy óta, valamint Perrey Reeves és Rhys Coiro újraegyesülését az Entourage óta. További szereplő színészek Brittany Furlan, a Mötley Crüe dobosának, Tommy Lee-nek felesége, Bella Thorne, valamint Cameron Boyce, aki tavaly nyáron tragikusan elhunyt. A Paradise City volt az utolsó munkája.

A sorozat írója, producere és rendezője Ash Avildsen.  A teaser videóban a Palaye Royale új száma, a Tonight Is The Night I Die hallható.

 

Amíg érkeznek a további részletek, itt van pár exkluzív fotó.

Sid Wilson  (Slipknot), Fritz szerepében

Randy Blythe (Lamb Of God), Dom szerepében

Ben Bruce (Asking Alexandria), Leo szerepében

Andy Black (Black Veil Brides) mint Johnny

// //