fbpx

Itt az első új Static-X dal

A Hollow, a STATIC-X új kislemeze megjelent. A dal a zenekar közelgő albumáról, a Project Regeneration-ről az első dal ami publikus, amelyen a zenekar korábbi frontembere, Wayne Static utolsó felvételei szerepelnek, és május 29-én fog megjelenni. A gitáros Koichi Fukuda – szintén szerepel az albumon és a zenei videókban.

Campos így nyilatkozott a dalról: Ez a dal eredetileg a Start A War album demo-ja volt, amelyet soha nem fejeztünk be. Wayne és én soha nem éreztük, hogy az eredeti demo teljes mértékben megállná a helyét. Az ének jó volt, de az akkori zenei kompozíciók némelyike ​​kissé kísérletezős volt. Ezért a daloknak egy része soha nem szerepelt egy korábbi STATIC-X albumon, de ez semmiképp nem Wayne éneke miatt. A zenekar akkoriban  sok változáson ment keresztül, és úgy éreztem, hogy eltávolodtunk a hiteles STATIC-X hangtól, amely valóban meghatározott minket.

Eredetileg 2019 tavaszán jelent volna meg az új STATIC-X album, először több vendég vokalistával akarták bemutatni, az eredeti Campos, Jay és Fukuda “Wisconsin Death Trip” együttes mellett.

A Project Regeneration felvételein a STATIC-X egyik producere több meg nem jelent, és befejezetlen zeneszámot fedezett fel, amelyek közül sok még Wayne Static felénekelt sávjait tartalmazza. Ennek a hihetetlen leletnek köszönhetően az új STATIC-X album szinte minden dalán Wayne  énekét fogja tartalmazni.

Élőben a Life Of Agony társaságában láthatjuk őket augusztus 4-én a Dürer Kertben!

Esemény: https://www.facebook.com/events/626006798139432/

Jegyek: https://tixa.hu/LOA_SX_budapest

// //