fbpx

Itt az első BODOM AFTER MIDNIGHT felvétel a próbákról

A Children of Bodom alapító dobosa Jaska Raatikainen, Henri Seppälä basszusgitáros és Janne Wirman billentyűs november 11-én bejelentette, hogy 2019 lesz nekik az utolsó évük a zenekarral. A trió december 15-én játszotta utolsó koncerjét a Helsinkiben, a Black Box klubban. A csapat többi tagja, a gitáros és énekes, Alexi Laiho és Daniel Freyberg a Bodom After Midnight néven új együttest alapítottak, amely Laiho szerint továbbra is élőben fogja előadni a Children of Bodom dalokat.

Children of Bodom dalokat fogjuk játszani, mivel ezt a közönség hallani akarja. Ezeket a dalokat egyébként is én írtam, így nincs semmi okom, miért nem játszhatnánk őket. Lesznek az úgynevezett alap dalok, de lesz egy vagy két olyan nóta is amit élőben a COB eddig még soha nem játszott. Mindegyik koncerten különféle setlist-ek lesznek. Nagyon várom hogy a fellépéseket ezzel a felállással. az élő zenélés nagyon fontos része az életemnek. Noha az elõzõ buli óta pár hónap telt csak el, nekem éveknek tűnik, és hiányzik a koncertezés.

A Bodom after Midnight első felvételét a Paradise Lost dobos, Waltteri Väyrynen, a basszusgitáros Mitja Toivonen és a turné billentyűs Lauri Salomaa közös próbáról alább láthatjátok.

 

// //