fbpx

Itt a ZAKK SABBATH feldolgozása a BLACK SABBATH ‘Under The Sun’ számából

Zakk Sabbath feldolgozása a klasszikus Black Sabbath számból, az Under The Sun-ból a harmadik digitálisan megjelent single a közelgő MER Redux-sorozat egyik részéből, a Vol. 4 [Redux]-ból. Már meg is hallgathatjátok a lenti linken.

Zakk Sabbath egy Black Sabbath tribute banda, aminek tagjai gitáros-énekes Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne), basszusgitáros Robert “Blasko” Nicholson (Ozzy Osbourne, Rob Zombie) és dobos Joey Castillo (Danzig, Queen Of The Stone Age), és 2014 óta megállás nélkül koncerteznek a birminham-i alakulat klasszikus korai dalaival.

Vol. 4 [Redux] tracklist-je:

01. THOU – Wheels of Confusion
02. THE OBSESSED – Tomorrow’s Dream
03. HIGH REEPER – Changes
04. MATT PIKE – FX
05. SPIRIT ADRIFT – Supernaut
06. GREEN LUNG – Snowblind
07. WHORES – Cornucopia
08. TONY REED – Laguna Sunrise
09. HAUNT – St. Vitus Dance
10. ZAKK SABBATH – Under The Sun

Magnetic Eye lemezkiadó a Vol. 4 album újragondolásával ünnepli a Black Sabbath 50. születésnapját. A lemez a mai napig a legelismertebb albumok között szerepel a klasszikus heavy metal szcénában, mely előtt a szakma Sabbath-ihletésű ikonjai is tisztelegnek.

Zakk így nyilatkozott a Rolling Stone-nak a klasszikus Black Sabbath-számok előadásáról: “Visszagondolva a gimis bulikra, ahol [cover bandaként] Rush, Sabbath, Jimi Hendrix számait játszottuk, valaki a Rush-t énekelte, más a The Doors-t, nekem pedig a Sabbath vagy Ozzy jutott. Vicces, mert 17 évesek voltunk és házibulikban játszottunk, ma pedig már 53 éves vagyok és még mindig a N.I.B.-et és más Sabbath számokat játszunk a bulikban, azzal a különbséggel, hogy most kicsivel több főből áll a közönség.

// //