Itt a BRING ME THE HORIZON vadiúj single-je, a Parasite Eve

Az elmúlt hónapokban látott beharangozó videók után most végre itt van a Bring Me The Horizon járvány alatt írt vadiúj single-je, a Parasite Eve.

A ‘Parasite Eve’ ötlete onnan jött, hogy írni akartunk egy túlélő-horror dalt, de a járvány előrehaladtával annyira nagy volt a párhuzam, hogy úgy döntöttük, inkább elvetjük” – magyarázza Oliver Sykes énekesAhogy telt az idő, mégis úgy éreztük, hogy releváns a dal, és ahelyett, hogy meghátráltunk volna, inkább elfogadjuk, jöjjön, aminek jönnie kell. A “Parasite Eve” a mi reményüzenetünk, szomorúságba és dühbe csomagolva.

A dal – aminek producere Oli Sykes és Jordan Fish billentyűs volt, valamint a Doom és Doom Eternal zeneszerzője, Mick Gordon is közreműködött – az előfutára a nemsoká érkező EP-sorozatnak, amiről a frontember elújságolta, hogy a következő év során négy különböző felvételt terveznek csinálni.

Ez a dal egy olyan felvételnek a része lesz, ami hasonló érzéseket képvisel, mint a [2019-es single] “Ludens”. Meglovagoltuk a hullámokat a karantén alatt, a következő évben négy különböző felvételt fogunk készíteni, és mind ugyanúgy a “Post Human” címet fogja viselni” – számolt be Oliver.