fbpx

Ismerjétek meg a POLYTRIP nevű friss formációt

“A zenénkben a kilencvenes évek grunge, a rock, a funk, a pop és a metál jegyei is megtalálhatóak, amibe persze igyekszünk mindhármunk egyéniségét belesűríteni, és ezt tálalni egy modernebb hangzásvilággal. Tudjuk jól, hogy ez egy nehéz vállalás részünkről, hiszen a jelenlegi trendekkel teljesen szembemegyünk. Ezt büszkén vállaljuk, hiszen ezek vagyunk mi. Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy igenis vannak olyan zenészek, zenekarok, akik valami teljesen újat mutatnak, sokat kísérleteznek és nem a jól bevált slágerírás élteti őket. Nagyon fontos szerintem, hogy egy mai zenekar ne elcsépelt témákat vegyen, vagy alakítson át. Mutassanak valami újat, sajátot, amire felkapja az ember a fejét. “ – mondta Vincze Ákos a zenekar stílusáról.

Majd Dani mesélt arról, hogy az ide vírusos helyzet hogy alakította át a terveiket: “Az utolsó klipünket épp a járvány kirobbanása előtt forgattuk le, így ez a szám még megjelenhetett, de több budapesti saját és előzenekaros koncertünket törölni kellett. Az áprilisi albumfelvételt is halasztanunk kell, egyelőre még nem tudjuk, meddig, de bízunk benne, hogy még idén nyélbe üthetjük” 

 

A teljes interjút a Hangfoglaló Program oldalán olvashatjátok el https://hangfoglalo.hu/aktualis/meg-magukat-is-meg-akarjak-lepni-a-zenejukkel

POLYTRIP facebook oldala https://www.facebook.com/polytripmusic/

Forrás: hangfoglalo.hu

 

// //