fbpx

Így segítheted meg kedvenc fesztiválod – Rockmaraton támogatói lehetőségek

Mint ahogy azt már ezerszer hallottuk mindehonnan, a koronavírus a szórakoztatóipart elképesztő módon és mértékbe sújtotta. Amikor a Rockmaraton Fesztivál bejelentette, hogy jövőre halasztják az idei bulit, rengeteg kedves komment érkezett a fesztivál keménymagjából, a látogatóltól, és nagyon sokan érdeklődtek azzal a kapcsolatosan, hogy a jegy nemvisszaváltásán kívül milyen egyéb módokon tudnak MÉG segíteni a fesztiválon. Ezért a Maraton stábja elő is rukkolt nem egy támogatói móddal, a kérésnek eleget téve.

Vásárolhattok támogatói pólót, előre megválthatjátok az italjegyeiteket jövőre (a befizetett összeg 80%-a lefogyasztható lesz a 2021-es Maratonon, a 20% támogatás), de vannak egyéb módszerek is. Segítsétek az ország egyetlen rock/metal fesztiváljának fenmaradását! Természetesen aki megteheti. 🙂

 

 TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEK 

Nagyon szépen köszönjük, hogy az elmúlt hetekben ennyire sokan biztosítottatok minket arról, hogy mellettünk álltok a nehéz időkben, és velünk tartotok a 2021-es Rockmaratonon!

Rengeteg levelet kaptunk azzal a kérdéssel, hogy milyen módon van lehetőség támogatni a fesztivál létrejöttét – ahogy ígértük, kidolgoztunk az elkövetkező évre egy négy elemű rendszert

A 2020-as Rockmaraton Fesztivált sajnos el kellett halasztani egy évvel, de ettől még nem maradhat ki az idei póló a gyűjteményből, igaz? Férfi és női változatban, XS-XXXL méretben elérhető 6666 Ft-os áron, ami tartalmazza a csomagolás és a vásárlás tranzakciós díját és a postaköltséget Magyarországon belül.

Június 30-ig van lehetőség rendelni, ill a készlet erejéig (1000 db limitált), július 31-ig megérkezik hozzátok.

 RM 2020 póló – mert az idei év se maradhat ki a gyűjteményből
https://tixa.hu/rockmaraton2020-polo

Lehetőséged van összekötni a kellemest a nagyon kedvessel, azaz előre megváltani a jövő évi fogyasztásod, és támogatni is minket! Az 5.000 Ft értékű voucher-ből 4.000 Ft lefogyasztható a 2021-es Rockmaratonon, 1.000 Ft-tal pedig az alapítványunkat támogatod. Természetesen lehetőséged van több vouchert is váltani – egészségetekre!

 Igyál & támogass! – váltsd meg előre a jövő évi fogyasztásod, 80% pia – 20% támogatás ▸https://tixa.hu/rockmaraton2020_igyal-es-tamogass

 Támogasd az alapítványunk – bármekkora összeggel segíthetsz, cégek és magánszemélyek is

Ha szeretnéd közvetlenül támogatni a 2021-es fesztivál megvalósulását, bármekkora összeget utalhatsz alapítványunk bankszámlájára – nagyon köszönjük!

Az Alapítvány neve: Sámántánc Alapítvány

Számlaszám: 10402427-50526778-82571009

 Add nekünk az adód 1%-át jövőre! – 2021 májusában már nekünk is felajánlhatod majd

Az elmúlt évek során többen kértétek, jövőre a mi alapítványunknak is adhatjátok az adótok 1%-át – a következő bevallás (2021. május 20.) előtt erről hírt adunk még a felületekeinken.

A részleteket itt találod ▸ rockmaraton.hu/tamogatas

 

// //