fbpx

Hősök tere dalhoz készített klipet az ACTION

Megérkezett a Nagy Feró 75. születésnapjára készült tribute lemezen hallható Action dal, a Hősök tere klipje!

Szasza így nyilatkozott a felkérésről: „Természetesen hatalmas öröm és megtiszteltetés, hisz Feró rengeteget segített, mind a Sex Action, és az Action életében is. A korabeli Garázs című műsorában robbantunk be a Sex Actionnel, teljes megdöbbenést okozva, hisz az akkori felhozatalban nem igazán volt ilyen zenekar, aki egy teljesen új műfajt alakítva (Dirtyrock) teljesen új oldalról közelítette meg a rock fogalmát. Lehetőségünk adódott a Ricsével turnézni, mely oly emlékezetesre sikeredett, hogy ezt azóta is megemlegeti, nem csak Feró (nevet), a hazai zenei szakma, és az akkori turnéállomások nagy része is, például szállodák, kultúrházak, Úrihölgyek, zenészkollégák. Ős-Ricsésként ezek hatalmas érzések voltak, sohasem hagytunk ki egy bulit se, hogy ne élvezzük végig az akkori műsorukat, és természetesen bebizonyítottuk jogosultságunkat, belevéstük magunkat a rocktörténelmükbe. (nevet)”

„Együtt dübörgött a Beatrice és a Sex Action az egykori elbontásra váró dísztribünön, így mondhatom tökéletesen hozzánk illik a dal, de bármely dalt szívesen feldolgoztuk volna, hiszen vokáloztam is a Ricsében, többször is eljátszottuk a Nagyvárosi farkast közösen is, lehetőséget is kaptam Ferótól, hogy a zenekara frontembere lehessek-e egy szám erejéig a Ricsének. Mindezek mellett, tiszteletbeli taggá is avatott, ami számomra hatalmas élmény és tiszteletteljes titulus.” – mesélt a Beatrice-vel kapcsolatos közös élményekről.

Aki pedig nem tudná, a háttérben az új Action lemez is készül:
„Az adott helyzet sem szegi kedvét az Actionnek, folyamatosan dolgozunk az új ötleteken! Az Action mostani formációja és egysége teljes mértékben felülmúlja önmagát! Ez a dal rajta lesz az új anyagon is, mindenféleképpen! Nyilván a zenei szakma újra indulásánál sokkal több infónk lesz a lemez megjelenésével kapcsolatos dátumokkal, amit jelezni fogjuk a közösségi oldalakon! Továbbra is támogatjuk és foglalkozunk a magyar sportélettel és ezzel kapcsolatban is vannak ötleteink, melyeket majd dal formájába öntünk! Sok erőt és jó egészséget kívánunk mindenkinek, a kórházakba pedig gyors gyógyulást!
…mert nincs esélyed, csak a Feketelónak! AAaaaaaaaction!”

Action Facebookon: https://www.facebook.com/actionzenekar

// //