fbpx

Hivatalosan is megválik énekesétől, TOMMY VEXT-től a BAD WOLVES

 

Hivatalossá vált: a heavy metal Bad Wolves és énekesük, Tommy Vext útjai kettéválnak. A banda többi tagja egy nyilatkozatban erősítették meg a hírt: “Igaz, hogy a Bad Wolves és Tommy Vext énekes különváltak. Négyünk viszont tervezi folytatni a zenélést, és nagy eséllyel új albumot adunk ki még idén. Tommy nagy szerepet töltött be a Bad Wolves-ban, és hálásak vagyunk a közreműködéséért.

Nem sok mindenről tudunk jelenleg beszámolni, csak sok szeretetet és hálát küldünk a rajongóknak, akik a kezdetektől fogva támogatták a Bad Wolves-ot. Nélkületek nem tartanánk itt. Minden jót kíván ChrisDocKyle és John

Vext eredetileg egy azóta törölt Instagram live videóban közölte a kilépését a zenekarból, bizonygatva, hogy a korábbi bandatársai és kiadójuk, a Better Noise Music kényszerítették a zenekar elhagyására konzervatív politikai nézetei miatt. Az énekes szólókarrierjével kapcsolatos terveiről is beszámolt.

Az elmúlt hónapokban Vext kifejezte korábbi USA-beli elnök, Donald Trump iránti támogatását, mondván, ő sosem tapasztalt Amerikában rasszizmust, az egész csak “mesterséges” ügy volt. Nézeteit egy Instagram videóban fejtette ki. A Bad Wolves gitárosa, Doc Coyle később elnézést kért mindenkitől, akit megsértettek Tommy kommentárjai.

Nemrég Vext-et ráadásul azzal vádolta egy korábbi barátnője, hogy az énekes rátámadt. Vext tagadta, hogy ilyet tett volna, majd később kiderült, hogy a barátnő kétéves családon belüli erőszakot megfékező parancsot kapott az énekes ellen.

Bad Wolves második albuma, a N.A.T.I.O.N. 2019-ben jelent meg. A nagy áttörést a zenekar számára a 2018-as feldolgozásuk jelentette a The Cranberries Zombie című számából. A The Cranberries énekesnője, Dolores O’Riordan is szerepelt volna a felvételen, de a stúdiózás napján életét vesztette.

 

// //