fbpx

HEEDLESS ELEGANCE, EVERMIND és AS KARMA BRINGS az Analog Music Hall-ban

A magyar nyelvű metalbanda, az Evermind debütáló nagylemeze bemutatójára készül. Az esemény az Analog Music Hall nagytermében lesz két másik kemény hangzású banda, a Heedless Elegance és az As Karma Brings társaságában.

A döngölős metalcore Heedless Elegance tavaly debütált nagylemeze, a Wanderer elsöprő sikert aratott, így nem véletlen, hogy a jelenleg készülő LP-hez is nagy reményeket fűz a közönségük. Az új album megjelenéséig még tavaszig várni kell. A karantén utáni első koncertjüket fogják adni az eseményen, melyre innovatív színpadi show-elemekkel és új számokkal is készülnek.

A budapesti Evermind idén év elején alakult meg, és rohamtempóban készítették el első lemezüket a karantén ideje alatt, melynek a Büszkeségem Mocsara címet adták. A gyakori szójátékokkal fűszerezett magyar szöveg köré mélyre hangolt, dinamikus metalzenei elemeket építettek, ami végigkíséri a lemezt, és hatásosan adja át a közönségnek a dalok mondanivalóját.

Az est harmadik vendégeként az As Karma Brings fog színpadra állni. A 2013-ben alakult banda korai dalaiban a metalcore/deathcore jegyek dominálnak, míg az újabb dalaikban a dallamosságot elhagyva újabb extrém metal elemeket kezdtek használni. A zenéjük és koncertjeik célja, hogy egy nehezebben emészthető, szélsőségesebb, súlyosabb hangulatot és zenei stílust közvetítsenek a közönség felé.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2746902225596947/

// //