fbpx

Hatalmas az érdeklődés a Tool LEGO iránt

A LEGO munkatársai tudják, hogy rettenetesen találékony és kreatív emberek vannak, ezért mindig ösztönzik a rajongóikat, hogy hozzanak létre egyedi és innovatív játékmintákat a LEGO Ideas kezdeményezése révén. Így tett egy Tool rajongó is, aki bődületes részletességgel építette meg a szóban forgó banda LEGO témáját. Ez még egyelőre elméleti szinten van, ez a készlet egyelőre sehol sem elérhető és jelenleg nem is gyártják. Ezt a projektet “blocksandmocks” nevű felhasználó készítette aki a következőket nyilatkozta:

“Ez a projekt tisztelgés a legendás Tool zenekarnak. A 13 év hosszú várakozás után megjelent új anyag inspirált a prpjekthez. A banda egész életemben elkísért és szerves része az életemnek a mai napig. Úgy érzem egy színpadról és előadókról szóló sorozat vonzóak lehetnek a LEGO rajongók számára, akiknek ez egyedülálló módja lehet annak hogy megmutathassák az esetleges zenei befolyásaikat. A zene az élet alapvető eleme, nagyon sokoldalúan kísér minket. A zene integrálása a LEGO-ba fantasztikus, teljesen új oldalát mutatja meg. Amikor ezeket közzétettem a közösségi médiában, hatalmas érdeklődést és vásárlási igényt váltott ki. Örültem, hogy meglepte azon zenei rajongók körét is, akik nem rendszeres LEGO vásárlók. Úgy gondolom, hogy egy ilyen sorozat kibővítené a vásárlók körét, sokoldalúságából adódóan.”

A kampányból 480 nap van hátra és a cikk megjelenésekor e készlet közel 2000 rajongó támogatását kapta. A kampányt itt támogathatod.

// //