fbpx

Hamarosan érkezik ROB ZOMBIE új albuma

Mielőtt beütött a járványhelyzet, már pont kezdődött volna az új Rob Zombie-lemez hype-ja, azonban az élet egykettőre megállt a vírus miatt. De aggodalomra semmi ok, ugyanis John 5 gitáros üzenete szerint van remény.

John 5-ot a detroiti WRIF Rádióállomás interjuvolta meg, ahol a gitáros a következő híreket közölte:

Nemsokára érkezik valami. Ennyit mondhatok el. Nagyon közel van már. Nagyon hamar itt lesz, mi már nagyon izgattottak vagyunk. Én mindenkinél izgatottabb vagyok, ez tuti.

Hosszan mesélt arról, hogy mennyire izgatott az új albummal kapcsolatban. 2019 januárjában a Talk Toomey Podcast-ban elmondta, hogy “Zombie album már meg van keverve, masterelve, kemény és nagyszerű. Fülbemászó, zenei és tökös. Az eddigi legjobb Zombie-album, sokkal jobb, mint akármelyik White Zombie anyag… Én mondom, ez a legjobb Zombie-album, amit hallani fogtok. Nagy turnéra is megyünk. Videókat is csinálunk, és tudod, egy örökkévalóság óta a zenekarban vagyok a sráccal és imádom.”

Később a Revolver-nek azt nyilatkozta az új zenéről, hogy “Kemény, nagyon kemény. Ez egy kemény Zombie-album, fülbemászó elemekkel. Szerintem imádni fogják. Egy rajongó helyében úgy reagálnék rá, hogy ‘te jó ég, ez brutális’. Nagyon izgatott vagyok miatta! Szóval nagyon muzikális, ami azt jelenti, hogy sok váltás van benne, és nagyon újszerű a struktúrája.”

Ti várjátok már ezt a szenzációsnak beharangozott albumot?

// //