fbpx

Grandiózus klipet adott ki a Fleshgod Apocalypse

A Monnalisa igazából egy kísérlet volt, de végül az egyik legjobb dal lett, amit valaha írtunk. A Veleno megjelenése után azonnal klasszikussá lett rajongóink számára. Azt hiszem a mérgezés gondolata teszi különlegessé ezt a számot mindenki számára, amely a Veleno albumunk középpontjában áll, és a szerelemhez kapcsolódik. Még a legnemesebb érzések is mérgezővé válhatnak, ha hirtelen elveszítjük identitásunkat, miközben elménket és lelkünket más rabszolgájává tesszük. Végül csak akkor tudunk igazán szeretni valakit, ha először módot találunk arra, hogy szeressük önmagunkat. Ez az egyik legjelentősebb üzenet, mely az albumunkban rejlik, ezért éreztük úgy, hogy ezt kell a videóban leginkább hangsúlyoznunk.

Amikor felhoztam a videó mögött meghúzódó koncepciót ötletét, mindannyian egyetértettünk abban, hogy csak olyan személy, mint Giovanni Bucci-val (KORN, ODDKO) dolgozhatunk együtt, aki az előző videónk, a Sugar rendezője volt. A végeredmény egy olyan film lett, amely ugyanolyan jól néz ki, mint egy csúcskategóriás divatfilm, hihetetlen produkciós értékekkel és nem szokványos képekkel, főként az olasz divat és építészet történelmi örökségének ihlette, miközben továbbra is tartalmaz horrorisztikus vonatkozásokat.
Giovanni és én nagyon régóta ismerjük egymást, és együttműködtem az ODDKO bandájával. Hatalmas rajongója vagyok minden munkájának.” – nyilatkozta Francesco Paoli a Fleshgod Apocalypse frontembere.

// //