fbpx

Friss hírek a BORNHOLM házatájáról

Sallai Péter a banda alapító/frontembere mesélt a BORNHOLM-al kapcsolatos új hírekről:

“A hosszú csend ellenére kemény munka folyt a háttérben a zenekar dolgait illetõen. Farkas György és Petheő Attila jó ideje nem tagjai már a zenekarnak, helyükre Bucsi László érkezett basszuson (anno a Constellation-ból lehetett ismerős, az utóbbi bulikon már õ lépett fel velünk), valamint ezen az éven csatlakozott Valter Zoltán, aki a Sectioned-ben tevékenykedett. Vele végre úgy érezzük, végre olyan kvalitású gitáros van a zenekarban, amilyet megérdemel.

A zenekar júliusban leszerződött a nagy nevű Flaming Arts managementhez Angliába, az elsõ magyar zenekarként ezen a szinten, amire nagyon büszkék vagyunk. Az új albumot, ami szintén elkészült ezen az éven, valamint a zenekar jövőbeni dolgait már õk kezelik.

A kiadót, megjelenési dátumot még nem tudjuk, a masterelést ősszel végzik Los Angelesben, méghozzá az a Maor Appelbaum, akinél nem sok nagyobb név van a szakmában. Dolgozott többek között Halford-dal, a Mayhem-el, Abbath-al, de számos Yngwie Malmsteen, Dokken lemez masterelése is az õ nevéhez fűződik, akárcsak a legutóbbi Sabaton anyagok.

A címe egyelõre maradjon titok, 11 szám került rögzítésre ismét Scheer Viktor-ral a SuperSize-ban. Úgy érezzük messze az eddigi legesszenciálisabb anyag született meg a legtöbb munkával, amit lemezbe valaha fektettünk. Jóval gazdagabb és változatosabb anyag lett az elődeinél, egyelõre ennyit mondhatok.”

https://www.bornholm.hu
http://theflamingarts.eu/archives/artists/bornholm

// //