Felhasználói feltételek

A Metal.hu küldetése, hogy támogatást és teret biztosítson a feltörekvő, fiatal bandáknak,határon innen és túl, továbbá amellett, hogy az olvasók látókörét is szeretnénk szélesíteni, a nagyobb, ismertebb hazai és külföldi rock/ metal bandákra is odafigyelünk.

Igyekszünk minden e-mailre válaszolni, küldjetek nekünk bátran híreket, információkat, ha valami izgalmasat találtok! Folyamatosan keresünk lelkes újságíró-tehetségeket. Amennyiben ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy leírd a véleményed és megfejtsd a világ értelmét, vagy csak szívesen írnál zenéről vagy koncertekről, dobj egy próbacikket és néhány bemutatkozó sort a cikketirnek@metal.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!

A Metal.hu header és logó, valamint az oldalon található minden szöveg és a koncertekről a szerkesztőség tagjai által készített képanyagok is a Metal.hu tulajdonát képezik, a felhasználásukhoz a Metal.hu előzetes, írásbeli engedélye szükséges! Az egyes cikkek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség egészének a véleményét, de fenntartjuk szabad vélemény formálás jogát. A tartalomért felelősséget vállalunk, ha bármilyen hozzáfűzni való akad, emailben vagy facebook-on üzenetben, kommentben tegyétek. Utóbbiakért felelősséget nem
vállalunk, de következetesen és ésszerűen moderáljuk őket.

Kérünk mindenkit, hogy az oldallal kapcsolatos platformokon kulturáltan és értelmesen nyilvánuljon meg! Bármi fajta észrevételed, hozzáfűzni valód van, vagy valamilyen oknál fogva fölkeresnél minket, akkor a metal@metal.hu-ra, illetve az infók fül alatt megtalálható ívre írj.Üdvözlettel:
Metal.hu szerkesztőség

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Orient Fall
Szerkesztőségünk minden héten kiválaszt egy hazai bandát, akit megtesz a hét zenekarának. Ennek keretén belül az alapinformációkon és hallgatnivalón túl olvashattok egy mini interjút 5 alap + pár speciálisan a bandára vonatkozó kérdéssel. A bandák Read More
Read more.

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei