fbpx

Egy kiadatlan LINKIN PARK-dalt hallhatunk majd, amin CHESTER BENNINGTON énekel

Noha a Linkin Park jövője egyelőre bizonytalan, de Mike Shinoda, a banda egyik alapítója felfedte egy kiadatlan számuk címét még Chester Bennington-nal, amit a One More Light idején vettek fel. Azonban még sok víz lefolyik a Dunán, mire meg is hallgathatjuk a Friendly Fire című dalt.

Múlt héten Shinoda elárult pár részletet a dalról a rajongóknak. “Volt egy dal – egy “One More Light” dal, ami… szóval több dalt mixeltünk meg, mint amennyi az albumra került, és még egy párat megkevertünk, hogy lássuk, vajon belefér-e még – talán B-side-ként használhatjuk, és így lett a “Friendly Fire” – adta a közönség tudtára egy videóban az énekes, amit a Linkin Park oldalára töltött fel – a lenti linken megnézhetitek.

Azt is elárulta, hogy a dalt Jon Green-nel közösen írták, akivel a 2017-es One More Light albumon is együtt dolgoztak, ami Chester halála előtti utolsó kiadott albumuk volt. Brad Delson gitáros is részt vett az alkotási folyamatban.

Szeretem ezt a dalt” – mondta Shinoda, majd hangosan gondolkodva elbizonytalanodott, hogy tényleg nem adta-e már ki a számot a Linkin ParkShinoda visszautasította egy rajongó arra vonatkozó kérését, hogy azonnal adják ki a dalt, modván, hogy egy sosem hallott Linkin Park-szám kiadása sokkal monumentálisabb pillanat lesz.

Sajnos arról egyelőre nem esett szó, hogy hamarosan kiadják a Friendly Fire-t. “Szó szerint még éveket kell várnotok a dalra” – közölte a nem túl kecsegtető hírt Shinoda.

Legalább a Linkin Park-fanok már kaptak egy poszthumusz dalt, amin Chester énekel: Mark Morton, a Lamb of God gitárosának szólóalbumán (Aenesthetic) kapott helyet a Cross Off című dal. Sőt, a Grey Daze Amends című albumán is hallható Bennington, ez az anyag pedig ma lát napvilágot.

https://www.air.tv/watch?v=ouontVm3TKmuk6eVgBHyMg

 

 

 

// //