fbpx

DAVE MUSTAINE visszatért a stúdióba és az új MEGADETH dalokon dolgozik

Az új Megadeth album megjelenési dátumát még nem tudjuk, de Dave Mustaine ismét stúdióba vonult, hogy a vokáltémákon dolgozzon.

A fia, Justis osztott meg róla egy képet az Instagram oldalán:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justis Mustaine (@justismustaine) által megosztott bejegyzés

Pár napja Dave Ellefson egy rádióinterjúban azt nyilatkozta, hogy valószínűleg az album megjelenési dátuma csúszni fog. „Nincs értelme kiadni egy új lemezt a pandémia kellős közepén.”

„A 16. albumunkon dolgozunk és nemsokára befejezzük. Mozgalmas év elé nézünk – fesztiválok Európában; a nagy The Metal Tour Of The Year idén júliusban és augusztusban lesz megtartva; szeptemberben Rock In Rio Brazíliában. Ezek mind le vannak fixálva, de attól függ, hogy a COVID beleszól-e, sajnos. Szóval van egy bizonytalan harmadik faktor a pandémia miatt és igyekszünk a lehető legjobbat kihozni a helyzetből. Ugyanez igaz a Megadeth albumra is.”

„Szeretnénk turnézni és promotálni. Nincs értelme kidobni egy új lemezt a pandémia közepén úgy, hogy nem tudjuk egy turnéval megtámogatni. Szóval ha ez azt jelenti, hogy kicsit halasztanunk kell a megjelenésen, hogy hatékonyabban tudjuk promotálni, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt a döntést meg fogjuk hozni… Őszintén, ezek olyan döntések, amiket kb. hetente frissítünk a Megadeth csapatban.”

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Metalinjection

// //