fbpx

DAVE MUSTAINE elárulta az új MEGADETH album címét

A Megadeth rég várt új albuma idén jelenik meg, és ha minden igaz, már a címét is tudjuk. Dave Mustaine a Rock ’N’ Roll Fantasy Campen egy rajongónak elárulta, valószínűleg a lemez a The Sick, The Dying And The Dead nevet viseli majd.

„A kísérleti album cím jelenleg a The Sick, The Dying And The Dead. Lehet, hogy még megváltoztatjuk, mert több más ötletünk is van, és általában négy-öt alkalommal cserélünk címet, mielőtt meghozzuk a végleges döntést.” Mustaine egy rövid dalrészletet is eljátszott a rajongónak Zoomon, de elég nehezen kivehető a felvételen.

A Megadeth nemrég elárulta, hogy már tudják az album megjelenési dátumát, így valószínűleg mi is hamarosan meghallgathatjuk az anyagot. Dave Ellefson basszusgitáros egy interjúban őrülten progresszívnek nevezte a lemezt, aminek egy számában az új dobos, Dirk Verbeuren (ex-Soilwork) is közreműködött.

☢️⚠️Attention all MEGADETH fans⚠️☢️ Today during a Live Q&A with Dave Mustaine, I managed to get Mr Mustaine to olay a very short tease if the new upcoming Album….Enjoy🤟🏽 from Megadeth

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Metalinjection

// //