fbpx

DAVE LOMBARDO nem tervez visszavonulást

A Slayer ex-dobosa, Dave Lombardo nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy nem akar nyugdíjba vonulni.

„Nem adom fel a dobverőket, velem együtt halnak meg. Biztos, hogy nem megyek nyugdíjba. A világ összes pénze se tudna rávenni arra, hogy visszavonuljak” – válaszolta az Ultimate Guitar kérdésére a dobos. – „Imádom, amit csinálok. Imádom a zenét. A zenészek nem vonulnak nyugdíjba, csak átmennek egy másik zenekarba vagy valami.”

Hogy miről akar ismert lenni, arra így válaszolt: „Rengeteg olyan pillanat van. Egyszer egy csomó zeneszerző előtt léptem fel; abban az időben Christopher Young-gal dolgoztam, a Ghost Rider-nek. Csináltunk egy élő fellépést. Fent van a YouTube-on és elég király. Ez egy büszke pillanat volt.”

“Vagy Tyler Bates-szel dolgozni 2004-ben a Dawn Of The Dead-en. Ő is egy fantasztikus zeneszerző. Vagy van még egy zeneszerző, akivel nemrég dolgoztam, Phil Eisner. Ez még egy meglepetés, ami 2021-ben jön ki, szintén egy büszke pillanat. Vagy a Big Four természetesen, ami a metal éra csúcsa volt – vagy az én metal éveimé. Vagy a Mr. Bungle album megjelenése. Tudod, a Slayer után csináltam egy új zenekart, a Dead Cross-t, és megkértem Mike Patton-t, hogy csatlakozzon, ő pedig igent mondott. Ez nagyszerű dolog volt. Majdnem minden nap történik ilyen. Szeretem, amit csinálok.”

Lombardo számára a nyugdíj szó káromkodás. „Nem hiszek ebben a szóban. Buddy Rich, Gene Krupa meg egy csomóan 80 éves korukig játszottak. Ez valami, amire gyerekkorom óta felnézek. Ed Shaughnessy írt nekem egy szép levelet. Együtt lógtunk. Évekig játszott a The Tonight Show With Johnny Carson-ban, egészen idős koráig. Imádjuk. Jót tesz az egészségünknek. Jót tesz a tüdőnknek és erősebb tőle a felsőtestünk.”

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //