fbpx

DAVE LOMBARDO, GARY HOLT és DERRICK GREEN supergroupja halloweeni számot adott ki Terrorized címmel

A nagy halloweeni készülődés közepette érkezik egy új sztárzenekar és belecsap a lecsóba: Dave Lombardo (Slayer, Suicidal Tendencies, Misfits), Gary Holt (Exodus, Slayer) és Derrick Green (Sepultura) összeállt egy új számra, melynek producere Ross Robinson, és Terrorized címre hallgat. A Touché Amoré énekese, Jeremy Bolm vokáljait is hallhatjuk rajta.

A magát Beloved Ghouls-ként emlegető supergroup a dal minden bevételét a Save Our Stages kezdeményezésnek adja, ami a független koncerthelyszínek fennmaradását támogatja a járvány alatt.

Beloved Ghouls csakis annak él, hogy visszaadja a zenének mindazt, amit tőle kapott” – magyarázza Ross Robinson. “Remélhetőleg belőletek is azt váltja ki a track, mint belőlünk az alkotási folyamat során. Csak röhögtünk és izgatottak voltunk, közben úszkáltunk a thrash metal múltunkban. Örülünk, hogy adakozhatunk a Save Our Stages-nek, ez nagyon fontos ügy. Mindent meg kell tennünk, hogy életben tartsuk a koncerthelyszíneket.

Green hozzátette: “Túláradó örömmel töltött el, hogy olyan kollégákkal és barátokkal dolgozhattam együtt, akiket nagyon csodálok, hogy összehoztunk egy ilyen ütős dalt. Ez egy jelentős esemény, amiért hálás vagyok, hogy a része lehetek.

Úgy tűnik, aktív marad a Beloved Ghouls, mivel Facebook, Instagram és Twitter oldalakat is létrehoztak.

// //