fbpx

Csütörtökön egy új Cadaveres mutatkozik be nálunk!

Csütörtökön jelenik meg az új CADAVERES EP első dala, ami a Cirkusz nevet viseli. Ezen a zenekar egy új arcát mutatja be, egy kicsit eltér az eddigi sémáktól és új vizekre evez. A dalban több vendég is részt vett, mint például Riddler, aki a hazai hip-hop sötétebb, borúsabb, de energiával megspékelt irányának egyik úttörője. Továbbá a rap/metalt nyomó mosonmagyaróvári Beerzebub és a Sleepless és Omega Diatribe énekes Lucsányi Milán is szerepelnek még a nótában.

Ma este egy beszélgetést is meghallgathattok a zenekar vezetőjével, Körmöczi Péterrel a linkre kattintva https://www.facebook.com/events/220952355686435/

Az új 6 dalból álló kislemezt már elő tudjátok rendelni a szokásos eviline666@gmail.com címen és a Metal.hu shopjában is, az ár mindkét helyen 999 Ft ha egy CD-t rendelsz, a póló 2499 Ft, a kettő együtt pedig csak 2999 Ft lesz.

Plusz egy felhívást tett közzé a zenekar a facebook oldalán, melyben szereplőket keresnek az új klipjükbe, részletek alább:

“Április elején jövünk az első szöveges videónkkal a hamarosan megjelenő Cadaveres/StreetRoyal EP-ről, de szeretnénk további anyagokat összegyúrni, amihez kell a ti segítségetek is! A kialakult helyzetben unaloműzőnek forgathatnátok magatokról éneklős, tátogós videókat egy friss nótánkra. Minden bátor résztvevő megkapja e-mailen a számot és a szöveget, otthon forgassatok bármivel ( teló, kamera ) , aztán e-mailen küldjétek vissza ( eviline666@gmail.com ) és mi összevágjuk klipnek. Az anyagok lehetnek viccesek, komolyak, hosszúak, rövidek, bármilyenek. Határidő : 3 hét! Aki szeretne szerepelni írjon egy üzit a eviline666@gmail.com email címre!”

 

Korábbi CADAVERES klipek

// //