fbpx

Egy SLIPKNOT tribute banda énekest keres, COREY TAYLOR viccesen megosztott

Észak-Jersey-ben egy új Craiglist hirdetésben keres “precíz, elszánt Corey Taylor“-t egy Slipknot tribute banda. Ki más tölthetné be legmegfelelőbben ezt a szerepet, mint maga Corey Taylor, az igazi Slipknot frontembere?

Taylor megosztotta Twitteren a hirdetést: “Mi egy elszánt Slipknot tribute banda vagyunk, nevezetesen a legprecízebben kialakított Slipknot tribute zenekar a világon. Az 1999-2001-es albumaikra és turnéikra fókuszálunk, és tervben van további érák bevétele is.

A követelmények egyszerűek. “Olyasvalakit keresünk, aki ugyanolyan vagy nagyon hasonló fizikai adottságokkal rendelkezik, mint Corey Taylor, 5,8-as magassággal. Ugyanolyan a hangterjedelme, és rendelkezzen színpadi tapasztalattal. Tudd irányítani a közönséget és jól eljátszani a szerepet.

Az új énekes legyen hajlandó pénzt fektetni a projektbe, ugyanis: “Venned kell majd pár jelmezt, stb., a maszkot egyelőre biztosítjuk a pontos hasonlóság érdekében.

Kérlek, legyél elszánt: ha úgy döntesz, hogy a zenekar tagja leszel, add bele szíved-lelked, amíg csak a banda létezik.

Corey maga is közzé tette a hirdetést:

Annak ellenére, hogy persze csak viccel, szép lépés volt tőle, hogy ezzel adott egy löketet a banda hirdetésének. A kommentelő rajongók is szurkolnak a tribute bandáért. Itt egy videó az egyik, járvány előtti koncertjükről:

 

// //